Glazbeno edukativni centar SKALA osnovali smo sa željom da stvorimo jedinstvenu zajednicu malih kreativaca koja slavi glazbu, umjetnost, kulturu i prijateljstvo i iz koje će djeca odlaziti bogatija znanjem, iskustvom i lijepim sjećanjima. Slični programi u velikim gradovima regije i svijeta i renomiranim glazbenim centrima, potakli su nas da jedinstveno iskustvo odgoja sa glazbom ponudimo i djeci iz Rijeke. Predavači i suradnici Glazbeno edukativnog centra Skala isključivo su akademski obrazovani profesori. Inzistiramo na stručnosti i profesionalizmu jer Vaše dijete zaslužuje najbolje. 

Osnivač Udruge i autor glazbenog programa

Osnivač Glazbeno edukativnog centra Skala i autor glazbenog programa je Tamara Petković – diplomirani muzikolog, dugogodišnji glazbeni urednik i novinar na nacionalnoj televiziji, urednik i voditelj Dječje pjesme za Euroviziju, član stručnih žirija brojnih nacionalnih natjecanja i festivala, izvođač u zboru s kojim je nastupala na najznačajnijim svjetskim scenama među kojima i u prestižnoj zlatnoj dvorani Carnegie Halla u New Yorku.

Savjetovanje za roditelje

Sa željom da djeci pružimo što bolje glazbeno iskustvo koje će u njima probuditi potencijal za buduće školske i životne izazove, nudimo i besplatno savjetovanje roditelja na koji način glazbeni odgoj primijeniti u svom domu, koju glazbu puštati djeci, koje igračke i instrumenti su pogodni za stimuliranje osjeta sluha, vida i dodira, zašto je važna klasična glazba i još mnogo toga.

Pratite nas na našem Instagram profilu glazbeni_centar_skala gdje redovito obrađujemo teme vezane za pravilan i jednostavan glazbeni odgoj djece, a za dodatna pitanja, možete nas kontaktirati.

Pridužite nam se