Masaža za bebe

Obuka za roditelje

Glazbeno edukativni centar Skala predstavlja program koji kombinira blagodati dodira i zvuka i koji poticajno utječe na razvoj beba – masaža beba do 12 mjeseci i glazbena stimulacija – obuka roditelja. Program obuke masaže vodi doula i certificirana IAIM maserka Tatjana Ljuština Milaković, a glazbenu stimulaciju sprovodi diplomirani muzikolog Tamara Petković.

 

Tijekom obuke, isključivo roditelji masiraju svoju bebu dok ih instruktor vodi kroz proces učenja masaže pokazujući pokrete na lutki.

 

Ova masaža razlikuje se od terapeutske jer je provode isključivo roditelji. Bazira se na indijskoj i švedskoj masaži, refleksologiji i principima yoge i izvodi se u čitavom svijetu isto, na način koji je osmislila Vimala McClure. Poželjno je da na obuci sudjeluje cijela obitelj – oba roditelja i druga djeca.

Masaža

Zamislite koliko blagodati može imati pravilno vođena masaža za vašu bebicu – od umirivanja bolova i grčeva, stimulacije glavnih sistema (sistema za varenje, imunog, respiratornog, limfnog sistema), do smanjenja koncentracije hormona stresa i umirivanja te do manje plakanja i boljeg sna. Neki od brojnih benefita sprovođenja masaže za roditelje jesu povezivanje sa bebom, razumijevanje njenih potreba i tumačenje signala, pospješivanje aktacije i lakše dojenje, smanjenje stresa i napetosti. 

glazba

Bebice i roditelji slušat će pažljivo odabranu glazbu čime se postiže aktivacija nekoliko moždanih područja koja blagotvorno djeluje na razvoj i lateralizaciju dječjeg mozga.
Rad sa ograničenim brojem polaznika.
Cijena: 1.099,00 HRK
Početak: po formiranju grupe
Termin: jednom tjedno/vikend
Trajanje obuke: pet tjedana
Informacije na telefon: 099/210-8789

Pridužite nam se